Republiq

Rund um den Wasserturm
from €15,000 (126%)
Join this team Donate now
Together, we've covered 142 km

Republiq bestaat dit jaar 9 jaar en ons peloton is inmiddels uitgegroeid tot 34 unieke teamspelers. Een ploeg waarin iedereen zijn of haar steentje bijdraagt en waarin de unieke kwaliteiten ervoor zorgen dat Republiq een hecht en succesvol team is. Een team dat breed in het publiek vastgoed opereert en waarbij keuzes en strategieën worden onderbouwd met data. Zoals ook topteams in sport een strategie kiezen richting een overwinning.

 

Sportiviteit zit in ons karakter. Niet alleen richting onze opdrachtgevers en klanten, maar ook ons team is heel sportief. Fietsen, hockeyen, voetballen en padellen: alle verschillende sporten worden hier beoefend. Daarom voor ons de aanleiding om ook dit jaar weer een fietstocht voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur te organiseren. In 2019 fietsten wij voor dit doel € 11.000 bij elkaar. Hiermee konden we 45 kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben een jaar lang laten sporten.

 

Dit jaar willen we opnieuw op de fiets stappen voor ditzelfde doel. Het blijft, vinden wij, onverminderd belangrijk om kinderen te laten sporten en zich op die manier te ontwikkelen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. Onze fietstocht vindt plaats op vrijdag 15 september en start vanaf onze eigen Watertoren.