Ren je Rot Sponsorloop

Ren je Rot voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda
You can't donate anymore
from €5,000 (2%)
You can't donate anymore

HELP MEE!

Zodat een ander kind ook kan sporten.
Dit jaar organiseren wij Ren Je Rot tijdens de Singelloop van Breda. Bij de familieloop kan jij met Ren Je Rot geld inzamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. Wij betalen daarmee de contributie/lesgeld voor kinderen bij wie er thuis te weinig geld is om dit te betalen. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind mee kan doen aan sport en cultuur!

WAAROM REN JE ROT?
Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Breda kunnen niet meedoen aan sport, muziekles of bijvoorbeeld de scouting, omdat hun ouders dit niet kunnen betalen. Dat zijn 3.800 kinderen die geen club of hobby hebben waar ze naartoe kunnen gaan met vrienden, terwijl ze dat wel zouden willen. Dat is zonde, want je leert hartstikke veel van sport of cultuur! Je maakt plezier, krijgt zelfvertrouwen, leert samenwerken en nog veel meer! Allemaal dingen waardoor je lekker in je vel gaat zitten en waar je later iets aan hebt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda zorgt ervoor dat deze kinderen mee kunnen doen door het lesgeld of bijvoorbeeld de teamkleding te betalen. En hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Met Ren je Rot kun jij geld ophalen voor het Jeugdfonds, zodat we nog meer kinderen in Breda kunnen helpen. Jij wilt toch ook dat ieder kind mee kan doen?

ZO DOE JE MEE!
Zorg ervoor dat je je hebt ingeschreven voor de Familieloop van de Singelloop Breda op zondag 2 oktober. Dat kan je doen via je eigen school. Meer weten over inschrijven? Ga dan naar https://bredasesingelloop.nl/afstand/familieloop/. Daarna krijg je een startbewijs, zodat jij je op 2 oktober helemaal rot mag rennen tijdens de Singelloop.
Let op; deelname aan deze actie betekent niet dat je bent aangemeld voor de Familieloop, dus vergeet dit niet te doen.

DONATIES VERZAMELEN WERKT ZO
Probeer zoveel mogelijk mensen te vinden die jou willen sponsoren! Doe dat door de actiepagina van jouw school te delen met iedereen die je kent. De actiepagina van jouw school vind je onder teamleden op deze pagina. 
Houd zelf bij op het sponsorloopformulier wie je steunen en hoeveel je hebt opgehaald. Met al het geld wat wordt opgehaald kan jij andere kinderen helpen!
De school met het hoogste deelnemerspercentage maakt zelfs kans op een hele toffe prijs.

Doet jouw school (nog) niet mee, dan kun je ook zelf een team aanmaken. Neem contact met ons op via mailadres breda@jeugdfondssportencultuur.nl. Dan zorgen we dat dit in orde wordt gemaakt. 

Meer informatie of wil je graag een poster of flyer? Klik dan hier.