C

CBS De Kleine Wereld en OBS Het Karrepad lopen voor het Jeugdfonds S&C

Twee scholen in actie voor sport en cultuur voor leeftijdsgenoten
You can't donate anymore
from €1,000 (179%)
You can't donate anymore

Op 21 september 2023 zullen twee scholen in de Korrewegwijk samen hardlopen voor twee goede doelen: Het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG in Groningen en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen.

We zijn samen in beweging voor leeftijdsgenoten, omdat bewegen gezond is en omdat sport en cultuur beschikbaar moet zijn voor ieder kind. Niet alle kinderen zijn gezond en daarom zetten we ons met deze sponsorloop ook in voor zieke leeftijdsgenoten die 2 kilometer verderop in het ziekenhuis verblijven.

Doneren kan aan een klas naar keuze. Het geld dat gedoneerd wordt via deze site wordt gebruikt om kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt het fonds de contributie/het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen. Onder het motto: ALLE KINDEREN MOETEN KUNNEN MEEDOEN!

Deze scholen gaan zoveel mogelijk rondjes hardlopen in het Molukkenplantsoen om daarmee geld op te halen voor de goede doel, helpen jullie mee?