Sporters RijnlandRoute Festival in actie voor Jeugdfonds Sport&Cultuur

from €100,000 (83%)
Start fundraising Donate now

Financiële problemen binnen gezinnen leiden er veelvuldig toe dat kinderen niet de kans krijgen om lid te worden van een sportclub of hun zwemdiploma te halen. Jeugdfonds Sport & Cultuur vergroot de kansengelijkheid door contributies en zwemlessen te betalen.

 

Wij zetten ons in om alle kinderen in de regio Rijnland een gelijke kans te geven om te sporten en te bewegen. Jij kunt ook bijdragen. Kom in actie! Samen maken wij bewegen mogelijk!

 

Rotary Clubs regio Rijnland

 

De activiteiten voor het goede doel tijdens de Sport- en Beweegdag van het RijnlandRoute Festival, worden georganiseerd door 11 Rotary Clubs in de regio Rijnland.

 

 

Meld je aan als vrijwilliger

 

Wij zoeken nog vrijwilligers voor zondag 23 juni 2024 om de Sport- en Beweegdag van het RijnlandRoute Festival soepel en succesvol te laten verlopen. Kom jij niet als deelnemer in actie, dan kun jij als vrijwilliger ook direct bijdragen aan het goede doel.

Je staat natuurlijk niet alleen! We zijn met zo'n 200 vrijwilligers. Natuurlijk krijgen we daarbij de ondersteuning en aansturing van professionals. Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande button.

Op het aanmeldformulier kun jij aangeven op welke van onderstaande dagdelen jij beschikbaar bent:

  • zondag 23 juni van 08:00 - 12:00 uur
  • zondag 23 juni van 11:00 - 15:00 uur
  • zondag 23 juni van 14:00 - 18:00 uur

en kun je ook je voorkeuren aangeven voor de uit te voeren vrijwilligersactiviteiten. We zoeken onder andere vrijwilligers voor de (water)bar, de ticketscan, de informatiebalie, de garderobe, de begeleiding van verkeer en parkeren en recycling (opruimen, schoonmaken, statiegeld).

Help jij ons 4 uurtjes mee op zondag 23 juni?

Meld je aan

Verbind je als donateur aan het goede doel

 

Heb jij interesse om jouw organisatie te verbinden aan het goede doel van de Sport- en Beweegdag van het RijnlandRoute Festival?

Stuur een mail naar marco.cupido@ziggo.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Loop of fiets mee door de Corbulotunnel

 

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Sport- en Beweegdag op zondag 23 juni? Schrijf je dan snel in voor één van de onderdelen!

Hieronder het programma:

  • 1 km KidsRun (start: 09:00 uur)
  • 5 km Tijdsrun (start: 10:00 uur)
  • 8 km Tijdsrun (start 11:45 uur)
  • 5 km FunRun (start 14:45 uur)
  • 20 km Fietstoer (start 14:00 uur)

Inschrijven