KOERSMEE VOOR EEN GOED DOEL!

Wil je een fiets- of wieleractie voor ons starten maar weet je nog niet hoe? Om je op weg te helpen, hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet.

                                                     
                                                        START ACTIE


Start een fietschallenge 
Ga fietsen voor kinderen. Fiets je eerste 100 km en haal geld op voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Of ga met je vrienden de uitdaging aan en fiets van Groningen naar Maastricht! Wil je het interessanter maken? Vraag een bedrag per kilometer. Hoe verder je fietst, hoe meer geld er opgehaald wordt om meer kinderen kansen te geven! 

Bekijk soortgelijke acties: Fietsen naar PraagMijn eerste 100km

 

Toertocht laten sponsoren
Ben je toerrijder en fanatiek aan het trainen voor een aankomende toertocht als de Pieter Weening Classic, Ladies Ride West Friesland, Tour d’Utrecht of een andere tochtLaat je sponsoren door familie en vrienden en zamel geld in voor ons goede doel. Of je nu 35, 75of 150 km fietst, met elke afstand geef je meer kinderen de kans om mee te doen.  

Bekijk soortgelijke actie: Rund um den Wasserturm

 

Stap als bedrijf of (studie)vereniging de fiets op
Met je collega’s of leden aan je gezondheid werken, maar tegelijkertijd geld ophalen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Dat kan door als organisatie een actie te starten. Iedere collega of lid kan zich aansluiten bij een bestaande actie of een eigen actie starten. Niet (meer) fit genoeg om zelf om te fiets te stappen? Doneren kan ook.  

Bekijk soortgelijke acties: M.S.R.V SaurusAllinq, WATT Cycling

 

Spinning marathon 
Doe je aan spinning? Organiseer op je sportschool een spinning marathon. Spring met zijn allen 1, 2 of 4 uur op de fiets en zamel geld in. Kies voor een betaling per uur om de  deelnemers extra te stimuleren. Hoe langer een sporter op de fiets zit, hoe meer de sporter ophaalt!

Bekijk soortgelijke actie: SVZ Energy4growth

 
Deel je sportieve actie via social media en vraag ze om je te supporten. Een extra steun voor jou om een topprestatie neer te zetten! 

Ben je geen fervent wielrenner, maar wil je wel in actie komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Bekijk onze andere inspiratiepagina's!