From Doppio with Love

This is the fundraising page of E.S.T.V. Doppio
from €3,535 (45%)
Donate now

De Eindhovense Studenten Theatervereniging Doppio wordt in 2020 35 jaar oud. Bij Doppio geloven wij al sinds jaar en dag: Iedereen kan toneelspelen! Daarom zetten wij ons dit Lustrumjaar in voor alle kinderen in Eindhoven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun culturele dromen te vervullen.

Door het gehele jaar organiseren wij tal van activiteiten om geld op te halen voor het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven. Zo organiseren wij een veiling, kunnen leden donaties doen bovenop toegangsprijzen, wordt er gecollecteerd bij voorstellingen, doen wij straattheater op koningsdag, organiseren we met meerdere verenigingen een open podium en organiseren wij een grote productie!

Onze sterproductie 'Abeltje' speelt in Pand P in Eindhoven tijdens het pinksterweekend 2020. Deze avontuurlijke familievoorstelling is voor kinderen onder de 12 jaar gratis te bezoeken. Alle winst van deze voorstelling gaat direct naar het JFC Eindhoven. Benieuwd naar de voorstelling? Kijk dan snel op www.doppio.nl

Wil jij graag bijdragen aan dit goede doel? Doneer dan snel via onze pagina! Als wij ons doel hebben behaald, zullen wij natuurlijk doorgaan met geld ophalen!