Knokken voor de jeugd!!!

This is the fundraising page of Rocky Fit
Normal 8101a84f82fc2ad4b9a14f1fa3996ea44d050455
from € 3.000 (39%)
Donate now

Boksclinic
Op zondag 3 november aanstaande organiseert het Jeugdsportfonds Sport en Cultuur i.s.m. jongerenwerker Paul Koopman, kickboksschool Rocky Fit en de buurtsportcoaches van de gemeente een boksclinic voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar.

Jongeren
Aan de clinic nemen jongeren deel die door geldgebrek of door het missen van aansluiting bij leeftijdsgenoten niet sporten.

Enrico Lacruz
De clinic wordt gegeven door olympisch bokser Enrico Lacruz, meervoudig Nederlands kampioen en Olympisch bokser.

Doel
Ons doel is om 30 plekken á € 100 voor het Jeugdfonds Bronckhorst bijeen te brengen. Voor dit bedrag kunnen we nog meer jongeren een plek midden in de maatschappij geven.

Sponsors gezocht
Wij zijn op zoek naar bedrijven en particulieren die willen sponsoren. Sponsoren die het Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland een warm hart toedragen, zoals de organiserende partijen dit ook doen door deze dag volledig te financieren.

Wederdienst.
Van dit evenement wordt een persbericht gemaakt en verspreid in de media. Maar we nodigen ook gericht pers uit om kennis te maken met de jongeren en Enrico. De combinatie van topsport, jongeren en ondernemers maakt het, in dit preolympisch jaar, een uniek kleinschalig evenement.

Aanmoedigen?
Uiteraard bent u van harte welkom, om onder genot van kopje koffie/thee, de clinic te volgen. We starten met een korte uitleg en voorstelrondje van de deelnemers en natuurlijk Enrico. Rond 11,45 uur gaan de jongeren een uurtje de ring in. Uiteraard is er dan nog tijd om selfies te maken en vragen te stellen aan Enrico én over het Jeugdfonds. De clinic wordt gegeven in de sportschool van Rocky Fit, Rijksstraatweg 61 (achter GGD) in Warnsveld.

U bent van harte welkom om te komen kijken tussen 11.00 uur en 13.00 uur. De koffie staat klaar!

Uiteraard krijgt u na afloop foto’s van de clinic, zodat ook u een mooie herinnering krijgt aan zondag 3 november 2019!

Namens Rocky Fit, de buurtsportcoaches en het team van Enrico Lacruz,

HARTELIJK DANK!

ps. Wilt u een lager bedrag sponsoren dan € 100 dan kan dat natuurlijk. Iedere Euro is meegenomen. Uiteraard kunnen particulieren ook doneren.