Kantje la Vantje 2020

This is the fundraising page of Kantje la Vantje
from €5.000 (6%)
Donate now

Stichting Kantje la Vantje zamelt ook dit jaar weer geld in voor Jeugd Sport Fonds Zeeland. Vorig jaar wisten we €2500 te doneren aan het fonds dat zich inzet voor kinderen van minder bedeelde gezinnen. Met dat bedrag konden 12 kinderen een jaar lang sporten. Dit jaar, tijdens de 18e editie van ons strandvoetbal toernooi verleggen we de lat wederom: met een doel van €5000 willen we nog meer kinderen helpen om te kunnen sporten. Help je ons om dit doel te bereiken?

 

Met meer dan 200 sportieve deelnemers - 4 mannen poules, 2 vrouwen poules - en ondersteuning van twee strandtenten en verschillende dj's, proberen de sportieve vrijwilligers van Stichting Kantje la Vantje er ieder jaar een mooi, gezellig maar vooral sportief evenement van te maken.

 

Play and let play!

 

Sport & Cultuur zijn leuk & belangrijk. Kinderen leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit presteert beter! Met je donatie steun je het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde materialen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.